Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ia la mișto Opoziția. ”Am o veste bună și una proastă” 1
Ultima Ora Politic

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ia la mișto Opoziția. ”Am o veste bună și una proastă”

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a reiterat, joi, faptul că PSD nu are majoritate, ceea ce este o veste rea, însă vestea bună este că nici Opoziția nu va asigura cele 233 de voturi necesare adoptării moțiunii de cenzură.

„Am spus săptămâna trecută că există o vestea rea și una bună. Vestea rea e că PSD nu mai are majoritate și vestea bună este că nici Opoziția nu mai are majoritate”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, la Parlament.

Președintele Camerei Deputaților participă, la ora transmiterii acestei știri, la ședința grupurilor parlamentare ale PSD. La reniune este prezentă și Viorica Dăncilă.

Moțiunea de cenzură urmează să fie dezbătută și votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunțat, miercuri, că votul moțiunii va fi de la ora 13.00. Votul este secret cu bile.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii