Premierul Marcel Ciolacu anunță demiterea directorului Poștei Române
Premierul Marcel Ciolacu anunță demiterea directorului Poștei Române
Social Ultima Ora

Premierul Ciolacu va vizita, miercuri dimineaţă, Spitalul „Marie Curie”, unde au fost transferați 79 de copii şi 21 de aparţinători, de la Spitalul ”Nicolae Robanescu”, unde a avut loc un incendiu

Premierul Marcel Ciolacu va vizita, miercuri dimineaţă, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Sklodowska Curie.

Marcel Ciolacu îi va vizita pe cei 79 de copii şi 21 de aparţinători care au fost transferaţi, marţi seară, de la Spitalul „Nicolae Robănescu” la spitalul „Marie Curie”, anunță Guvernul.

 Incendiul de la Spitalul ‘Nicolae Robănescu’

Focul izbucnit marţi seară s-a extins şi la două autoturisme, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.Incendiul s-a manifestat cu flacără violentă şi degajări de fum. 110 copii au fost evacuaţi din unitatea medicală.

Transformatorul spitalului a explodat; nu s-au înregistrat victime

Ministerul Sănătăţii precizează că Spitalul de copii „Nicolae Robănescu” a fost alimentat cu energie de generatorul propriu mai mult de o oră, marţi seară, în urma unei pene de curent, iar când energia electrică a revenit, transformatorul a explodat provocând incendierea a două maşini din apropiere.

Incendiu la Spitalul Nicolae Robănescu
Incendiu la Spitalul Nicolae Robănescu

„În această seară a avut loc o pană de curent în zona din jurul Spitalului de recuperare pentru copii ‘Robănescu’, motiv pentru care spitalul a fost alimentat de generator mai mult de 1 oră.

În momentul revenirii energiei electrice în reţea transformatorul a explodat, provocând incendierea a două maşini din apropiere”, informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

În urma incidentului care a dus la explozia generatorului nu s-au înregistrat victime.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.