Prefectul din Olt a cerut să nu fie deranjat în cazul crimelor din Caracal: ”O să mă gândesc dacă îmi întrerup vacanţa” 1
Ultima Ora Politic Social

Prefectul din Olt a cerut să nu fie deranjat în cazul crimelor din Caracal: ”O să mă gândesc dacă îmi întrerup vacanţa”

Prefectul județului Olt, Petre-Silviu Neacșu, a cerut să fie lăsat în pace cu cazul criminalului în serie de la Caracal, nedorind să comenteze pe marginea subiectului. Motivul este unul incredibil.

Șocant și revoltător, în același timp, prefectul județului Olt, Petre-Silviu Neacșu, le-a cerut jurnaliștilor să fie lăsat în pace, atunci când s-a încercat să fie contactat, pentru a oferi răspunsuri cu privire la crima sau, după toate probabilitățile, crimele oribile petrecute în județul pe care îl conduce.

Petre-Silviu Neacşu ar fi spus că este la stațiune, la băi, în concediu și nu vrea să fie deranjat, relatează pe pagina personală de Facebook jurnalista B1 Liliana Maria Năstase.

Deși criminaliștii vorbesc despre posibilitatea unui criminal în serie, existând comparații, deloc nejustificate, cu celebrul caz Ted Bundy, care a îngrozit Statele Unite ale Americii, jurnalista acuză reacția tardivă a autorităților, care nu au căutat-o pe prima victimă a criminalului, deși era dată dispărută de trei luni de zile.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.