Ponta o umilește pe Dăncilă. ”Nu există un om atât de deștept să convingă un prost că e prost” 1
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Politic

Ponta o umilește pe Dăncilă. ”Nu există un om atât de deștept să convingă un prost că e prost”

Victor Ponta a reacționat, joi, în plenul Parlamentului, după afirmațiile făcute de Viorica Dăncilă despre acesta. Liderul Pro România a citat din La Fontaine, susținând că „nu există om atât de deștept încât să îl convingă pe un prost că e prost”.

„Mulțumesc doamnei Dăncilă că mi-a spus numele, dar în primul rând, voiam pe procedura să va mulțumesc dumneavoastră pentru apleul la solidaritate din partea tuturor social democraților. În 2016 cu poză mea pe afișe ați candidat cred că și în 2020 vom fi la fel. Vreau să ajutăm social-democrația să se reformeze și pentru asta trebuie să scăpăm de cei care nu au legătură, cum e doamna Dăncilă. Un ultim lucru pe procedură, un citat din La Fontaine, vă zic eu cine e La Fontaine: «Nu există om atât de deștept încât să îl convingă pe un prost că e prost». Va rog să votați moțiunea. Vă mulțumesc!”, a spus Victor Ponta, în plenul Parlamentului.

Viorica Dăncilă a declarat, la dezbaterile de joi pe moțiunea de cenzură, că nu va trăda PSD, așa cum a făcut Victor Ponta, și nici nu va demisiona ca acesta, pe Facebook, fără a discuta cu colegii de partid.

„Domnule Ponta e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie. Nu o să trădez niciodată acest partid. O să am puterea să stau în picioare, chiar când acest partid trece printr-o criză. Nu o să îmi dau demisia pe Facebook și din funcția de premier, fără a discuta cu colegii de partid. Domnule Ponta, aveți cel puțin bunul simț, vorbiți totuși cu o femeie, știu că nu respectați pe nimeni și aveți totuși respect pentru o femeie, dacă nu aveți pentru un prim-ministru”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi, la Parlament.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.