I se cere demisia Ecaterinei Andronescu. Ordin ilegal emis de Ministrul Educației
I se cere demisia Ecaterinei Andronescu. Educația încotro?  S.O.S abandonul școlar!
Ultima Ora Politic

Ponta, mesaj incendiar pentru Ecaterina Andronescu. Ce i-a transmis un profesor de informatică

Liderul Pro România, Victor Ponta, a primit un mesaj de la un profesor de informatică care arată că această disciplină a fost scoasă de la examenul de Bacalaureat și se intenționează scoaterea ei din curricula de liceu. Ponta transmite mai departe mesajul ”poate așa aude și Ministerul Educației”, iar ulterior va iniția demersuri în Parlament pentru rezolvarea situației.

”Nu ii inteleg pe cei care tot fac schimbari de dragul schimbarii in sistemul de Educatie – si ma deranjeaza cumplit ( in dubla mea calitate de parinte si om politic) cei care nu inteleg ca Educatia in Romania trebuie sa mearga spre viitor si nu spre trecut !!!

Am primit acest mesaj – il consider rational si intemeiat si vom acorda tot sprijinul pe care il avem la dispozitie ca deputati in Parlamentul Romaniei / incep insa prin a-l prezenta aici ( poate asa aude si Ministerul Educatiei si intelege sa nu mai traiasca intr-o realitate care nu mai exista de 20 de ani!!!)!

“Buna ziua, domnule Președinte al Partidului ProRomânia. Mă adresez dumneavoastră cu speranța că veți stopa situația în care a ajuns disciplina Informatica în învățământul de stat. În timp ce în multe țări se introduce această disciplina în curricula lor începând de la clasele primare, în România, această disciplină este scoasă de la Bacalaureat, unde este de peste 20 de ani, și cred că acesta este primul pas pentru dispariția acestei discipline din planurile cadru de la liceu. Iar acestă eliminare cred că are legătură cu ceea ce se întâmplă în țară din 2016, adică cu faptul că cei care au iești în stradă sunt în primul rând tinerii care lucrează în corporații, multi dintre ei în domeniul IT. Vă rog să ne ajutați în demersul nostru pentru ca această disciplină să nu fie scoasă din planurile cadru de la liceu, deoarece, eu consider că introducerea ei în planurile cadru acum 25 de ani și introducerea în cadrul examenului național de bacalaureat a dus la dezvoltarea României de azi și la o șansă ca tinerii angajați în domeniul IT să rămână în țară.

Vă multumesc,Profesor de Informatică Boca Alina Gabriela, Colegiul National de Informatică „Tudor Vianu”, Bucuresti.”, se arată în postarea lui Victor Ponta.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii