Ponta îl tăvălește rău de tot pe ministrul Cuc: Interlop agramat și corupt. Se folosește de funcție ca să agațe stewardese tinere 1
Ultima Ora Politic

Ponta îl tăvălește rău de tot pe ministrul Cuc: Interlop agramat și corupt. Se folosește de funcție ca să agațe stewardese tinere

Președintele Pro România, Victor Ponta, lansează un atac extrem de dur la adresa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, despre care directorul demis al Tarom spune că i-a cerut ca în ziua moțiunii de cenzură să țină toate avioanele la sol pentru ca parlamentarii din provincie ai opoziției să nu poată participa la vot.

”Am zburat de multe ori cu o aeronava pilotata de Emil Dobrovolschi – asa cum am zburat de multe ori cu toti pilotii, copilotii si echipajele Tarom / mi-am pus viata mea si a familiei mele in mainile lor si le sunt infinit de recunoscator pentru ceea ce fac ei zi de zi – cu un profesionalism si o responsabilitate pe care nu o intalnesti in alte domenii. Am initiat si sprijinit legislatia speciala privind drepturile legitime ale acestei categorii profesionale speciale – si i-am aparat de demagogii si urechistii care zbiara contra lor in Parlament si pe la televizor!

Sa dai Compania Tarom si viata profesionala a unei elite ( piloti, copiloti, insotitori de bord) pe mana unui interlop agramat si corupt care se crede ministru – Razvan Cuc , este pur si simplu o crima. Dragnea, Dancila si Arsene sunt vinovati absolut ( alaturi de toti cei din PSD care au tacut si tac din gura) ! Ma bucur ca am votat pentru demiterea unui Guvern in care prostia si hotia sunt singurele elemente definitorii ! Sper doar sa vina in locul lor ceva mai bun – si Tarom ul sa revina pe pozitia pe care o merita!

https://evz.ro/razvan-cuc-si-balivernele-sale-autostrada-in…

Ps – nu va lasati orbiti de propaganda / cand te urci in avion si zbori la peste 10.000 m te intereseaza doar cat de profesionist si serios este pilotul ( nu unde lucreaza sotia lui ) / asa cum nu ma intereseaza cum isi foloseste un ministru hidos functia ca sa agate stewardese tinere si sa le promoveze in compania pe care el insusi o devalizeaza !

TAROM este un brand national – batjocorit si distrus de niste interlopi ca Dragnea , Cuc si Arsene ! Restul este cancan !”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Am zburat de multe ori cu o aeronava pilotata de Emil Dobrovolschi – asa cum am zburat de multe ori cu toti pilotii,…

Publicată de Victor Ponta pe Joi, 17 octombrie 2019

Ponta își lansează atacul în urma apelului făcut de pilotul Emil Dobrovolschi, soțul purtătorului de cuvânt al administrației prezidențiale, care critică demiterea directorului Tarom, Mădălina Mezei.

”Acum politrucii ne schimba din răzbunare al patrulea manager general, unul crescut in Tarom si care are cu adevărat planuri de viitor si NOI TĂCEM???”, se întreabă retoric pilotul Tarom.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.