Ponta, face praf Guvernul Dăncilă. Ce ”obiective are grupul politico-mafiot” 1
Ultima Ora Politic

Ponta, face praf Guvernul Dăncilă. Ce ”obiective are grupul politico-mafiot”

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, descrie într-o postare pe Facebook obiectivele „Grupului Politico-Mafiot” condus de Liviu Dragnea și stadiul în care acestea au fost îndeplinite.

Ponta afirmă că acest grup a avut două obiective majore: subordonarea totală a Justiției și acapararea celor mai de preț bunuri ale statului. Îndeplinirea primului obiectiv a ajuns în „ultima faza”, iar în cazul celui de al doilea se pun presiuni infernale asupra Vioricăi Dancila și Anei Birchall, ministru interimar al Justiției.

Postarea integrală a lui Ponta:

Radiografia politică a momentului ! Suntem în ceasul al 12 lea și vom decide foarte curând dacă mergem că țară în continuare pe drumul unei oligarhii politico-mafiote – o “teleormanizare” a României / sau ne reîntoarcem în direcția unei societăți europene democratice și dezvoltate!

Din Ianuarie 2017 un Grup politico-mafiot organizat a confiscat Puterea în România ; controlând total PSD, Parlamentul, Guvernul și punând o presiune uriașă asupra altor instituții publice care ar trebui să fie independente : Curtea Constituțională , Autoritatea de Supraveghere Financiară , Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public, Televiziunea Română și Radioul Public, Curtea de Conturi , Banca Națională sau Consiliul Concurenței)!

Din Ianuarie 2017 și până azi acest grup a folosit Puterea astfel obținută ilegitim pentru două obiective majore :

1. Controlul Sistemului de Justiție pentru a scapă de răspunderea penală în dosarele în care deja au fost condamnați sau în cele aflate în faza de urmărire penală

2. Scoaterea de sub controlul public și privatizarea frauduloasă a companiilor deținute încă de Statul Român ( prin metodă “Teldrum” – trecerea acțiunilor de la Stat la acționari anonimi sau interpuși, denumită în mod mincinos FONDUL SUVERAN DE INVESTIȚII ) – cu o valoarea reală de peste 25 de miliarde de euro, chiar dacă în proiectul de Hotărâre de Guvern toate aceste companii sunt la valoarea de inventar de 2 miliarde , trecerea acestora în mâinile Grupului Politico – Mafiot înseamnă controlul economic și financiar al României pentru deceniile care urmează / mass media și voturile vor fi cumpărate, partenerii europeni și americani ignorați sau sfidați, investițiile private blocate , corupția instituțională va rămâne fără sancțiuni și România va fi doar o oligarhie mafiotă

Cei care s-au opus unuia sau ambelor obiective fundamentale ale Grupului Politico-Mafiot au fost eliminați brutal ( Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și , recent, Tudorel Toader) ; sau au fost corupți și controlați cu recompense politice ( Eugen Teodorovici, baroni locali lacomi plus personaje politice noi ambițioase dar total incapabile și incompetente – gata să semneze orice decizie a liderilor Grupului în schimbul unor funcții efemere și lipsite oricum de autoritate).

Unde ne aflăm azi :

1. Obiectivul privind exonerarea de răspunderea penală pentru dosarele deja finalizate dar și pentru cele aflate în lucru sau cele viitoare este în ultima faza : intrarea în vigoare a Legii votate de Camera Deputaților privind Codurile Penale și nominalizarea unor persoane controlate de Grupul Mafiot în funcțiile de Președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, de Procuror General și de Procuror Șef al DNA / Premierul Viorica Dancila a reușit prin poziția fostului Ministru Tudorel Toader să scape de implicarea în acest prim obiectiv și să-l paseze către Parlament

2. Fondul Suveran de Investiții ( adică scoterea Hidroelectrica, Romgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanța, Societatea Națională a Sării și a celorlalte companii de stat de sub controlul public și fraudarea lor de către personaje numite și controlate de către Grupul Politico – Mafiot) este acum prioritar / și presiunea pe Premierul Dancila și pe Ministrul Interimar Birchall va crește exponențial! Pot cele două doamne să reziste cum au rezistat la Ordonanțele privind Justiția ( amandoua fiind conștiente de rezultatul catastrofal pentru România și consecințele legale pe termen lung – amandoua promovate politic de către Grupul Mafiot dar fără a face vreodată parte din acesta și fără alte elemente de șantaj decât funcția guvernamentală)? O să vedem în perioada imediat următoare! Sper sincer să reziste în această bătălie evident inegală și să se gândească la viitorul personal dar și al țării!

Apariția ProRomania ( prin notorietatea liderilor acesteia, prin cunostiintele și experiențele comune cu membrii Grupului Politico – Mafiot , prin determinarea de a lupta indiferent de amenințări și oferte de funcții și recompense, prin credibilitatea în față electoratului dar și a partenerilor europeni și americani, prin capacitatea de a mobiliza parlamentari PSD – ALDE împotriva acestor obiective infractioanale și antinationale ) este un element fundamental în efortul de înlăturare de la Putere a Grupului Politico – Mafiot !

Noi vom lupta cu toate puterile și nu vom face nicio înțelegere și niciun compromis cu cei care conduc acest Grup Politico – Mafiot! Va rog să fiți alături de noi pe 26 Mai și după Alegerile Europarlamentare! ProRomania pentru România!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.