FOTO INCENDIAR. Ponta dă lovitura pe scena politică. Bomba sexi pe care a adus-o în Pro România
FOTO INCENDIAR. Ponta dă lovitura pe scena politică. Bomba sexi pe care a adus-o în Pro România
Ultima Ora Politic

FOTO INCENDIAR. Ponta dă lovitura pe scena politică. Bomba sexi pe care a adus-o în Pro România

Bianca Roman, o fostă ispită de la „Insula Iubirii”, a devenit  membră a Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

”După ce am devenit mamă m-am hotărât să intru în politică pentru că înainte de lucrul acesta nu mi s-a părut atât de important, nu am dat atât de multă importanță unui vot. Având în vedere că am un copil și am mai multă responsabilitate acum, îmi dau seama cât de important este un vot.

Vreau să-i ofer un viitor frumos copilului meu și am încredere în domnul președinte Ponta.  Suntem la început de drum.

Dintre toți politicienii pe care eu îi cunosc și atâta politică cât știu eu, mi se pare că domnul Ponta este un om cu picioarele pe pământ.

Faptul că domnia lui și-a dat demisia când a fost cazul Colectiv mi s-a părut un lucru demn, ceea ce nimeni n-a făcut. Nu vreau să intru în detalii politice pentru că sunt la început de drum, nu prea știu despre ce este vorba, învăț, sunt convinsă că pot fi utilă societății din care fac parte.

Am trei săptămâni de când sunt în politică, nu pot să-i cunosc pe toți. Despre politică vă pot răspunde în șase luni”, a susținut Bianca Roman.

FOTO INCENDIAR. Ponta dă lovitura pe scena politică. Bomba sexi pe care a adus-o în Pro România 11 FOTO INCENDIAR. Ponta dă lovitura pe scena politică. Bomba sexi pe care a adus-o în Pro România 12 FOTO INCENDIAR. Ponta dă lovitura pe scena politică. Bomba sexi pe care a adus-o în Pro România 13

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii