s
Ponta
Ultima Ora Breaking News Politic

Ponta dă din nou lovitura în PSD. Primarul Bacăului trece la Pro România

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, exclus din PSD după ce a criticat în mod repetat politica Guvernului Dăncilă, se alătură echipei Pro România, anunţă reprezentanţii acestei formaţiuni. 

„În primul rând vreau să-l felicit pe Cosmin Necula pentru proiectele pe care a reuşit să le implementeze la nivel local. Bacăul este tot mai modern, cu mult peste alte municipii mai mari.

Mă bucur că şi-a asumat viziunea Pro România şi am încredere că, împreună, vom reuşi să sprijinim toate proiectele bune pentru dezvoltarea comunităţilor.

Tocmai de aceea, Pro România îl susţine pentru un nou mandat de primar, în perioada 2020-2024”, a declarat preşedintele Pro România, Victor Ponta.

Ponta dă din nou lovitura în PSD. Primarul Bacăului trece la Pro România 3

„Pro România este singura construcţie politică ce gândeşte într-o manieră de stânga modernă, pro-europeană, cu semnificative influenţe din zona de centru.

Îmi doresc ca Municipiul Bacău să se curăţe administrativ şi politic. Voi rămâne un om de stânga şi voi lupta împreună cu partenerii politici pentru apărarea interesului locuitorilor”, a declarat Cosmin Necula.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.