Ponta dă asaltul decisiv la Liviu Dragnea. Negocieri de ultimă oră în Parlament. Liderul PSD poate pierde funcția 1
Ultima Ora Politic

Ponta dă asaltul decisiv la Liviu Dragnea. Negocieri de ultimă oră în Parlament. Liderul PSD poate pierde funcția

După ce fostul premier Mihai Tudose dar și fostul șef al Comisiei SRI Georgian Pop au trecut din tabăra lui Dragnea în cea a lui Ponta, liderul Pro România pregătește asaltul final la PSD.

”Pentru social-democrați care cred în politici pro dezvoltare, în bună guvernare și seriozitate față de cei care te votează, intro-o Românie mai puternică în Europa = acum există PRO România!

Pentru epigonii lui Băsescu și bufonii lui Vadim, pentru fripturisti și fricoși, pentru cei pe care nu îi interesează că distrug România servind interesele ticăloase ale unui singur om = există PSDragnea!

Mă bucur pentru alegerea făcută de Georgian Pop ; locul lui este alături de noi în acest nou proiect; bine ai venit în Echipa PRO România!”, scrie Victor Ponta.

Surse din Pro România au declarat pentru NewsTeam.ro că la această oră sunt discuții cu mai muți parlamentari PSD pentru ca la începutul sesiunii ce va începe luni aceștia să se înscrie în Pro Romnia.

Dacă planul lui Ponta iese, atunci, în cel mai scurt timp, se va depune la Camera Deputaților o cerere de revocare din funcție a liderului PSD Liviu Dragnea.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.