Ponta face praf PSD după eşecul Românei la ONU: „Faliment istoric”
Ultima Ora Economic Politic

Ponta aruncă bomba: Austeritatea este inevitabilă! ”Undeva trebuie să tăiem!”

Victor Ponta, președintele ProRomânia, a susținut aseară într-o intervenție la România TV că după moțiunea de cenzură va veni o perioadă foarte grea pentru oameni. În special în administrația publică!

„E nevoie de guvernare bună, atâta spun. Sper ca după moțiunea de joi, cât mai repede, chiar săptămâna cealaltă să aibă loc toate discuțiile și România să aibă din nou un Guvern care să se ocupe de problemele de zi cu zi și nu de ceartă politică. (…)

Undeva trebuie să tăiem și trebuie să tăiem de la administrație și de la politicieni, nu de la oameni. (…) După moțiunea de cenzură de joi se poate reface o majoritate de stânga cu Pro România, PSD, ALDE, cu un Guvern bun și care să înceapă să facă acum ce nu s-a făcut în urmă cu doi ani și jumătate. Toate datoriile țării s-au triplat. Deficitul bugetar e imens. E nevoie urgentă de un nou Guvern. Mi-am făcut datoria să atrag atenția că important este construcția bugetului pe anul viitor.  Doamna Dăncilă a lăsat rectificarea bugetară după moțiunea de cenzură. Face un lucru greșit, pentru că după moțiune nu poate să mai facă acea rectificare. Nu trebuie să se atingă nimeni de pensii și salarii, dar trebuie făcut altceva. De undeva trebuie să tăiem, trebuie să tăiem de la administrație și politicieni. E o realitate dură, nu vrem să pățim ca în 2010. Trebuie să învățăm din greșelile trecute”, a susținut Victor Ponta la România TV.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii