Polonezii chemați în ajutorul lui Tăriceanu. ”L-am informat pe Dragnea” 1
Ultima Ora Politic

Polonezii chemați în ajutorul lui Tăriceanu. ”L-am informat pe Dragnea”

Polonezii chemați în ajutorul lui Tăriceanu. ”L-am informat pe Dragnea”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, marţi, că a făcut deja demersul oficial de a-i invita pe responsabilii de gestionarea fondului suveran din Polonia, pentru a se consulta cu aceştia pe marginea proiectului similar pe care doreşte să-l construiască coaliţia de guvernare de la Bucureşti, informează agerpres.ro.

Tăriceanu a adăugat că l-a informat despre acest lucru pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cu care a avut marţi o discuţie telefonică.

„L-am informat (pe Liviu Dragnea – n.r.) că am făcut deja demersul oficial de a invita din Polonia pe cei care sunt responsabili de gestionarea fondului suveran polonez, care este un fond similar celui pe care dorim noi să-l construim în România. Şi vrem să facem un schimb de opinii. Au experienţă deja în domeniu. (…) O astfel de discuţie este foarte utilă pentru a afla care au fost greşelile şi ca să le evităm şi de a-i da o perspectivă cât mai bună, adică de a face din acest fond un instrument eficient de punere în mişcare a investiţilor, a economiilor, de creare de locuri de muncă, de valoare adăugată cât mai importantă pentru economia românească”, a explicat preşedintele Senatului, la Palatul Parlamentului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.