Poliţia Capitalei
Poliţia Capitalei
Social Ultima Ora

Lovitură dată de polițiștii din București. Au arestat trei indivizi care aveau 240 de kilograme de petarde și artificii

Doi bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi de poliţiştii din București, după ce au fost găsite asupra lor peste 240 de kilograme de materiale pirotehnice.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe o stradă din Sectorul 6, au observat, într-un autoturism, un bărbat şi o femeie, care le-au atras atenţia prin comportamentului afişat.

”La data de 18 noiembrie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie au depistat doi bărbaţi în vârstă de 39, respectiv 28 de ani şi o femeie, în vârstă de 24 de ani, asupra cărora au fost găsite 240 de kilograme de materiale pirotehnice.

Astfel, au procedat la interceptarea şi legitimarea acestora, precum şi la efectuarea unui control al autoturismului, în urma căruia au descoperit aproximativ 140 de kilograme de materiale pirotehnice.

În jurul orei 17.00, pe aceeaşi stradă, poliţiştii au depistat un alt bărbat asupra căruia au găsit aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.