Polițiștii locali din București, sfaturi pentru utilizarea petardelor și a artificiilor
Polițiștii locali din București, sfaturi pentru utilizarea petardelor și a artificiilor
Social Ultima Ora

900 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de Poliţia Capitalei

Polițiștii de la Poliția Capitalei au confiscat 900 de kilograme de articole pirotehnice, găsite în locuința unui bărbat din București.

”În dimineaţa de 5 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

Astfel, la domiciliul bărbatului, situat în Sectorul 1, au fost identificate aproximativ 900 de kg de articole pirotehnice, deţinute fără drept şi comercializate de bărbat.

Bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, iar cantitatea de articole pirotehnice a fost sigilată şi ridicată de către poliţişti”, informează Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.