Ce se va întâmpla cu salariile bugetarilor
Ce se va întâmpla cu salariile bugetarilor
Ultima Ora Politic Social

PNL îl face praf: ”Șoferul Budăi a mințit cu nerușinare”

”Budăi (Ministrul Muncii, Marius Budăi – n.r.), șofer la Direcția de Asistență Socială sau la Direcția de Pensii în Botoșani, a mințit cu nerușinare. E vorba de subiectul majorării alocațiilor pentru copii. A mințit românii că Guvernul PSD-ALDE este cel care a majorat alocațiile pentru copii. Adevărul, evidența arată limpede că majorarea alocațiilor s-a făcut în urma unui amendament inițiat de PNL la Legea bugetului de stat. La acest amendament, majoritatea PSD-ALDE a votat împotriva majorării alocațiilor. Repet: PSD și ALDE au votat împotriva majorării alocațiilor.

Așa au făcut în ultimii zece ani. Singurul partid care din 2007 a majorat alocațiile pentru copii este PNL. Majorările au fost făcute în 2007 și 2008 de către guvernul liberal. De asemenea, ele au fost dublate ca urmare a amendamentului PNL, aflat în opoziție în 2015, din nou cu votul împotrivă al majorătiții PSD, în frunte cu Ponta, care era atunci premier și președinte PSD. Și din nou ultima majorare a alocațiilor a fost făcută de PNL împotriva voinței majorității PSD-ALDE.

Asemenea minciuni gogonate umplu ecranele televiziunilor cumpărate de PSD, în frunte cu Antena 3. Dacă-și imaginează PSD că poate să-i mintă pe români la nesfârșit cu nerușinare, fără niciun pic de bun simț și de respect, se îmbată cu apă rece, pentru că oamenii cunosc adevărul. Atât pensiile pentru cei din grupa I și II de muncă, majorarea acestor pensii a fost susținută și făcută de PNL și împiedicată de către PSD. La fel și alocațiile”, a declarat Ludovic Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.