Fără precedent în 20 de ani – crunta indolență a PSD-ALDE ține România fără buget de stat pe anul în curs
Ultima Ora Politic

PNL IESE LA ATAC după anunțul Comisiei Europene. ”PSD-ALDE au distrus creșterea economică”

PNL IESE LA ATAC după anunțul Comisiei Europene. ”PSD-ALDE au distrus creșterea economică”

Comisia Europeană a revizuit în jos tendința de creștere economică a României de la 4,5% la 3,6%. Liberalii, prin vocea purtătorului de cuvânt, Ionel Dancă, arată că acesta este rezultatul unor politici economice proaste duse de guvernul PSD-ALDE.

”Creșterea economică a României frânează brusc pe final de an în 2018 la 3,6% iar inflația va continua să crească, estimează Comisia Europeană.

Asta este soarta tuturor populismelor din economie care ard ca un foc de paie după care avântul economic se prăbușește și se alege praful de pe tobă de pe urma lor.

Toți consilierii și ministrii economici din PSD și ALDE ar trebui demiși imediat pentru că au distrus creșterea economică a României producând dezechilibre majore și deficite bugetare nesustenabile.

It`s the economy, stupid. În economie, populismele se răzbună și au o notă de plată sigură care se numește inflație și care este plătită de toți.

Cei care cu bani mai mulți la salarii și pensii sau cu aceeași bani cumpără acum mai puțin și plătesc rate mai mari la bancă trebuie să știe că există un vinovat pentru asta, alianța analfabeților economici PSD – ALDE.”, arată Ionel Dancă.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.