PNL București a strâns 304.000 de semnături pentru al doilea mandat al Președintelui Klaus Iohannis 1
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

PNL București a strâns 304.000 de semnături pentru al doilea mandat al Președintelui Klaus Iohannis

Organizația PNL București le mulțumește tuturor susținătorilor Președintelui Klaus Iohannis pentru cele 304.000 de semnături. În cele 40 de zile dedicate campaniei de strângere de semnături, peste 1000 de voluntari au fost prezenți, zi de zi, la acțiuni, în toate zonele Bucureștiului, se transmite într-un comunicat remis newtseam.ro

PNL București și-a depășit obiectivul intern asumat de 200.000 de semnături cu peste 50%, demonstrând, încă o dată că Partidul Național Liberal este cel mai puternic partid, atât la nivel național, cât și la nivel de București. Bucureștenii au îmbrățișat mesajul Președintelui Klaus Iohannis, împărtășind dorința pentru o Românie Normală și au avut ocazia să îi cunoască mai bine pe reprezentanții PNL București.  Recordul de semnături l-a depășit pe cel de la campania de la alegerile europarlamentare, când PNL București a strâns 164.000 de semnături.

Misiunea noii echipe PNL București, condusă de Violeta Alexandru a fost aceea de a iniția, odată cu strângerea semnăturilor, un amplu proces de dialog cu bucureștenii, pentru a identifica împreună, atât problemele Bucureștiului cât și soluțiile pentru a fi aproape de cetățeni. Astfel, alături de voluntari, zilnic au fost organizate acțiuni cu președinții PNL București ai fiecărui sector: Sebastian Burduja – Președintele PNL București Sector 1, Monica Anisie – Președintele PNL București Sector 2, Antonel Tănase – Președintele PNL București Sector 3, Pavel Popescu – Președintele PNL București Sector 4, Cristian Băcanu – Președintele PNL București Sector 5, Ciprian Ciucu – Președintele PNL București Sector 6, împreună cu Violeta Alexandru, Președintele PNL București.

Alături de echipa PNL București au fost și lideri marcanți ai Partidului Național Liberal care au întâmpinat bucureștenii în stradă și au contribuit la strângerea celor peste 304.000 de semnături din Capitală. Echipa PNL București a fost susținută de Ludovic Orban, Președintele PNL, Rareș Bogdan, Vice-Președinte PNL și Europarlamentar, Robert Sighiartău, Secretarul General PNL, Siegfried Mureșan, Europarlamentar PNL, Florin Cîţu, Senator PNL, Raluca Turcanu, Deputat PNL, Cristina Trăilă, Deputat PNL, Florica Cherecheș, Deputat PNL, Costel Alexe, Deputat PNL, Matei Dobrovie, Deputat PNL. Ovidiu Raețchi, Deputat PNL, precum și Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL.

Noua echipă PNL București, alături de cei peste 1000 voluntari au strâns cele mai multe semnături la nivelul capitalei dintre toate partidele politice, în cele peste 900 de evenimente organizate de-a lungul celor 40 de zile. Din echipa de voluntari PNL au făcut parte atât membri ai organizației de tineret, cât și seniori liberali, demonstrând coeziunea echipei PNL București. Această mobilizare fără precedent a voluntarilor a fost posibilă datorită implicării echipei de coordonare, condusă de George Ionescu, Secretar General PNL București, Radu Nicolescu, Secretar General Adjunct PNL București și Octavian Oprea, Secretar General Adjunct PNL București.

Misiunea noii echipe PNL București a fost aceea de iniția un dialog cu bucureștenii, astfel încât să înțelegem toate problemele comunității, de la cele majore, până la cele pe care le putem afla doar dacă mergem în cartiere, în piețe, în parcuri, la locurile de joacă. Acest exercițiu de discuta cu cetățenii va continua și noi, echipa PNL București, ne asumăm rolul de a transforma solicitările cetățenilor în proiecte sustenabile pentru comunitate, pentru că acest lucru e natural într-o Românie Normală. Le mulțumesc tuturor colegilor implicați în strângerea de semnături. Datorită seriozității și eforturilor susținute a fost posibil să strângem 304.000 de semnături doar în București pentru al doilea mandat al Președintelui Klaus Iohannis, declară Violeta Alexandru, Președinte PNL București.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.