Viorica Dăncilă nu mai are scăpare. Negocieri în Parlament pentru dărâmarea Guvernului
Viorica Dăncilă nu mai are scăpare. Negocieri în Parlament pentru dărâmarea Guvernului
Ultima Ora Politic

PNL a izbucnit după decizia lui Dăncilă de modificare a referendumului. ”Vrea căluș la gură”

Prima reacție din Partidul Național Liberal după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul va emite OUG prin care se schimbă regulile privind organizarea referendumului.

Amintim că odată cu alegerile europarlamentare în România va avea loc și un referendum pe justiție, convocat de președintele Klaus Iohannis. OUG pe care PSD vrea să o impună modifică pragul de validare a referendumului și limitează participarea președintelui Klaus Iohannis la campania de promovare a votului.

„PSD vrea referendum cu călușul în gură!

În ce țară din lume regulile privind referendumul se modifică cu două săptămâni înainte de exprimarea votului? Numai în România condusă de un grup mafiot, disperat de furia românilor care vor veni la vot pe 26 mai.  Solicit, în mod imperativ, Vioricăi Dăncilă să nu cedeze presiunile infractorilor și să nu adopte nicio ordonanță de guvern care să schimbe regulile referendumului deja declanșat de Președintele României.

Dăncilă pare să fi fost sinceră atunci când a spus că nu știe conținutul ordonanței și că normele toxice care vor bloca referendumul se fabrică în alte părți decât la Guvern.

Dacă Dăncilă semnează o ordonanță care împiedică votul românilor la referendum, trebuie să semneze în același timp și propria demisie”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.