LUPTA împotriva plasticului. Grupul Veolia, EXPOZIȚIE la Muzeul Antipa
Ploieștiul, sub gunoaie! Soluția consilierilor PSD- demisia primarului
Ultima Ora Politic

Ploieștiul, sub gunoaie! Soluția consilierilor PSD- demisia primarului

Scandalul privind salubritatea din Ploiești ia amploare. După ce primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a dus și duce o adevărată luptă cu operatorul de salubritate din oraș, Rosal, aleșii locali PSD au decis înființarea unei comisii pentru analizarea problematicii serviciilor publice și prezentarea unor soluţii.

Astfel, într-o primă ședință, viceprimarul Cristian Ganea, alături de consilierii locali George Botez, Andrei Gheorghe, Marius Mateescu, de Raul Petrescu, directorul RASP și de reprezentanți ai tuturor direcțiilor din Primărie, au reușit să pună la punct un plan pentru curățarea de urgență a orașului.

Drept urmare, prin intermediul unui comuniat de presă, reprezentanții PSD au anunțat că va fi inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care va fi introdusă o taxă specială de salubritate pentru clienții persoane fizice sau juridice, care nu au încheiat contract de salubritate, dar beneficiază de servicii. De asemenea, va fi înființat un grup de lucru format din directorii principalelor instituții subordonate municipalității care vor trebui să propună un plan măsuri pentru a nu se mai ajunge într-o asemenea situație.

Social-democrații nu au ezitat îl a-l ataca pe primarul Adrian Dobre, aceștia susținând că problema salubrității din Ploiești s-ar fi rezolvat cu mult timp în urmă dacă  șeful executivului ploieștean ar fi cunoscut ” arta diplomației și pe cea a gestionării municipiului reședință de județ.”

Iată comunicatul de presă emis de aleșii PSD Ploiești:

Domnule Dobre, învățați să gestionați orașul?

Primarul Ploieștiului Adrian Dobre a ajuns la capătul puterilor. După episodul devenit public în care își descarcă nervii pe Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești, edilul liberal a recidivat ridicând tonul și la angajații Primăriei Ploiești.

Noi, reprezentanții PSD Ploiești, ne-am fi dorit ca domnia sa să învețe în cei trei ani de mandat arta diplomației și pe cea a gestionării municipiului reședință de județ. Ar fi putut crea o echipă competentă și nu s-ar mai fi ajuns în situația de astăzi, când Ploieștiul este sufocat de gunoaie.

Am reușit să rezolvăm parțial situația salubrizării căilor publice așezând la aceeași masă toți factorii care ar putea rezolva problema gunoiului. Astfel, într-o primă ședință a Comisiei pentru identificarea soluțiilor pentru îmbunătățirea salubrității căilor publice viceprimarul Cristian Ganea, alături de consilierii locali George Botez, Andrei Gheorghe, Marius Mateescu, de Raul Petrescu, directorul RASP și de reprezentanți ai tuturor direcțiilor din Primărie, au reușit să pună la punct un plan pentru curățarea de urgență a orașului. Ne-am fi dorit să nu fim nevoiți să înființăm această comisie, dar mesajele disperate ale ploieștenilor ne-au determinat să acționăm și să căutăm soluții.

Acest lucru ar fi trebuit să îl facă primarul Adrian Dobre, care dacă ar fi înțeles că în Primăria Ploiești există o echipă care are nevoie doar să fie coordonată în direcția bună, nu ar fi avut nicio problemă în gestionarea municipiului.

Astfel va fi inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care va fi introdusă o taxă specială de salubritate pentru clienții persoane fizice sau juridice, care nu au încheiat contract de salubritate, dar beneficiază de servicii. De asemenea, va fi înființat un grup de lucru format din directorii principalelor instituții subordonate municipalității care vor trebui să propună un plan măsuri pentru a nu se mai ajunge într-o asemenea situație.

Din păcate, incapacitatea managerială a liberalului a transformat orașul într-un maldăr de gunoi, iar în curând, de parcă nu erau suficiente probleme, Ploieștiul ar putea rămâne în întuneric.Vă rugăm, din nou, ca măcar în ceasul al 12 lea  să  învățați să deveniți  un primar adevărat, un primar care să muncească în interesul ploieșteanului, un primar care ia singur deciziile cele mai bune pentru oraș și care nu aşteaptă soluții minune de la șefii politici! Și dacă nici după trei ani nu reușiți, încercați trucul cu demisia. Scăpați și dvs de stres și ploieștenii de un primar incompetent! PSD Ploiești

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii