Liviu Pleșoianu o atacă dur pe Viorica Dăncilă! ‘Eu lor le sunt fidel, nu vouă, impostori fricoși!’
Ultima Ora Politic

Pleșoianu zice că este deja președintele României, conform sondajelor sale

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, care a anunțat că va candida la prezidențiale ca independent, se laudă pe pagina sa de Facebook cu sondaje făcute pe rețelele sociale, în care își zdrobește adversarii, conform newsweek.ro

Liviu Pleșoianu prezintă un sondaj realizat de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, personaj implicat în mai multe dosare penale, pe pagina sa de Facebook.

Din acest „sondaj” reiese că Pleșoianu este favoritul publicului, în defavoarea lui Călin Popescu Tăriceanu și a Vioricăi Dăncilă, acumulând peste 500 de voturi.

Pleșoianu zice că este deja președintele României, conform sondajelor sale 1

De asemenea, candidatul independent care e și deputat PSD prezintă un sondaj realizat și de moderatorul Antena 3 Radu Tudor, în care iese de asemenea favorit, deși nici nu apare la întrebări.

„Domnul Radu Tudor a făcut ieri un sondaj pe pagina sa. I-a întrebat pe români pe cine aleg Președinte și le-a oferit patru opțiuni: Dăncilă, Tăriceanu, Iohannis, Barna. 7 au ales Barna. 10 au ales Iohannis. 12 au ales Dăncilă. 139 au ales Tăriceanu. Dintre cei patru, pe primul loc a ieșit însă… Pleșoianu, pe care nu l-a trecut în sondaj, cu… 565 de voturi.

Morala? Când oamenii liberi rezonează cu oamenii liberi, statisticile convenabile se defectează grav…”

Pleșoianu a mai prezentat un sondaj cu rezultate asemănătoare realizat de site-ul Antenei 3 în luna iunie, care îl arăta din nou ca favorit pentru a intra în cursa pentru Cotroceni din partea PSD.

„Aștept să văd dacă doamna Dăncilă sau oricine altcineva va încerca invalidarea susținerii dumneavoastră în CEX-ul de vineri…”, s-a împăunat Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.