PSD vrea să desființeze ONG-urile care nu îi convin
Ultima Ora Politic

Pleșoianu sare în apărarea lui Daddy. Cum îndrăznește SUA să îl umilească?…

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a sărit în apărarea fostului șef, Liviu Dragnea, în scandalul interzicerii accesului acestuia, dar și al copiilor, pe teritoriul SUA.

„Colonie de mâna a 14-a, asta suntem! „Dragnea și copiii lui sunt interziși pe teritoriul american.” Dar cu pușcașul marin care l-a ucis pe Teo Peter ce-ați făcut, „imaculaților”!?? Dar cu americanii cărora le-au fost livrate românce MINORE în 2012, ce-ați făcut, prea-neprihăniților!??

Mi-e scârbă! Nu atât de tupeul lor, cât de halul în care am ajuns noi ca popor… Când s-a întâmplat tragedia cu Teo Peter, în 2004, toată România a vuit. În 2019, după doar 15 ani, e aproape INTERZIS să critici în vreun fel ceva – ORICE! – în legătură cu americanii. Imaginați-vă cum va fi peste încă 15 ani…

Suntem o colonie de mâna a 14-a și ne merităm soarta! Pentru că atunci când se ridică unul și spune, LIBER, ce e de spus, îl terfelim, îl facem „omul rușilor” și ne încolonăm să-i votăm pe „PETROV” (care i s-a închinat „LICURICIULUI MARE”) și pe Werner (care dă din coadă și din țară în schimbul unei șepci)!

Eu fac tot ce ține de mine… Dar vine în câteva săptămâni momentul adevărului! Vom afla dacă poporul român mai prețuiește LIBERTATEA, ADEVĂRUL și VERTICALITATEA sau dacă e fericit cu statutul de membru al unei triste COLONII în devălmășie…

Fie să FIM oameni LIBERI! Vom constata în curând dacă suntem…”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.