Planul Roșu activat în Bistrița-Năsăsud
Planul Roșu activat în Bistrița-Năsăsud
Social Ultima Ora

FOTO. Planul Roșu activat în Bistrița-Năsăsud. Un băiat de 17 a murit, alte șapte șapte tineri au fost transportați la spital

Un băiat de aproximativ 17 ani a murit iar alți șapte tineri au fost transportați la spital, marți seara, într-un accident rutier în  județul Bistrița-Năsăud.

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, marţi seară, de autorităţile din judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident rutier în care ar fi implicate 9 persoane, din care şase copii.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării 9 persoane dintre care 8 au fost implicate în accidentul rutier soldat, din păcate, cu decesul unui tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani, găsit cu leziuni incompatibile cu viața”, a precizat ISU.

Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au fost preluate de echipajele medicale, stabilizate și evacuate la UPU SMURD Bistrița, după cum urmează:

– echipajul de terapie intensivă mobilă

– o victimă în vârstă de aproximativ 17 ani, cod roșu;

– un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud

– o victimă de sex masculin, 17 ani, cod galben– echipaj de prim ajutor SMURD

– o victimă, sex feminin, în vârstă de 17 ani, cod galben– autospeciala de transport victime multiple

– două victime sex masculin, 17 ani, cod verde; o victimă, sex masculin, 19 ani, cod verde, respectiv o victimă, sex masculin cod galben.

Accident cumplit la Periș
Accident cumplit la Periș

A noua persoană găsită la locul accidentului a fost persoana care a acordat primul ajutor victimelor, respectiv a solicitat intervenția echipajelor de specialitate.

ISU Bistrița-Năsăud a pus la dispoziție un microbuz pentru transportul de la UPU SMURD Bistrița la locul accidentului a personalului unității medicale: 3 medici și 2 asistenți medicali.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Petriş.

Potrivit IGSU, din primele informaţii, în accident ar fi implicate 9 persoane, dintre care 6 copii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.