Pila lui Vâlcov, șefa ANAF, se răzbună. Plângere penală pe numele lui Gelu Diaconu
Ultima Ora Politic

Pila lui Vâlcov, șefa ANAF, se răzbună. Plângere penală pe numele lui Gelu Diaconu

Gelu Diaconu, fost șef ANAF, s-a ales cu o plângere penală din partea PSD ca urmare a afirmațiilor prezentate în spațiul public despre partid. Gelu Diaconu spune că nu a dorit altceva decât prezentarea faptelor reale ale Guvernului Dăncilă, scrie știridiaspora.ro

„Cred ca tocmai am bifat o premiera nationala: ANAF, firma de casa a PSD, mi-a facut plangere penala pentru ca prezint public informatii de interes general dar pe care ei le considera ca „nefiind destinate publicității”. E posibil sa fiu primul cetatean roman fara nicio functie publica, “posesor” de plangere penala de la o institutie a statului pentru ca dezvalui ilegalitatile si minciunile lor. Sa ne înțelegem: nu dezvalui informatii clasificate si nici cele care tin de secretul fiscal!

Pe vremea tehnocratiilor, cand faceam acelasi lucru (ei nefiind, de asemenea, vreun monument de transparenta!) s-au facut echipe de ancheta, ca sa se afle cine imi furnizeaza informatii din interiorul ANAF. Dar nu le-a dat prin cap sa-mi faca plangere penala. Macar meritul acesta le trebuie recunoscut: aveau o limita si intelegeau democratia.

Gasca PSD, avand o mentalitate de trib care praduieste tot ce ii iese in cale, nu poate concepe ca, daca un cetatean arata cum au „fabricat” ei, de exemplu, analize de risc pentru a intimida cu controale redactiile Hotnews si Rise Project, acesta nu face decat sa serveasca interesului public. Demascarea unei ilegalitati nu este numai o obligatie civica, ci chiar o obligatie legala!!

Altcineva in locul meu le-ar zice ca sunt de-a dreptul prostanaci (ca sa folosesc un cuvant drag psd-istilor!), nu doar incompetenti cu acte si infractori in devenire.

Eu nu le mai zic nimic. Doar lucrez deja la un text in care voi arata cum au premeditat blocarea investitiilor si cum sacrifica dezvoltarea, si asa fragila, a Romaniei,” este mesajul lui Gelu Diaconu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii