Ministerul de externe anunță că peste 100 de români vor fi aduși din Italia 1
Ultima Ora Breaking News Sănătate Social

Ministerul de externe anunță că peste 100 de români vor fi aduși din Italia

Ministerul Afacerilor Externe anunță că luni seara revin în țară 109 cetățeni români, care sunt aduși cu o cursă charter din Veneția, aceștia fiind afectați de criza din Italia.

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, 109 români vor reveni în țară luni seara.

„În continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul acestei seri vor reveni în țară 109 cetățeni români”, potrivit comunicatului citat.

Românii vor fi repatriați din Veneția, Italia, cu o cursă aeriană tip charter operată de o companie privată.

MAE face apel să fie evitate călătoriile externe care nu sunt absolut esențiale și le recomandă turiștilor sau cetățenilor români aflați temporar în străinătate să revină de urgență în țară.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii