100 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Olt, Dolj, Gorj,Teleorman şi Vâlcea
100 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Olt, Dolj, Gorj,Teleorman şi Vâlcea
Justiție Ultima Ora

Percheziţii şi dosare penale pentru infracţiuni economice; au fost aplicate măsuri asigurătorii de peste 10 milioane de lei

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat, în perioada 12 – 31 mai, 246 de percheziţii.

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei Române, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracţiuni economice au fost instituite măsuri asigurătorii în valoare de peste 10 milioane de lei şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste 750.000 de lei.

Percheziţiile au fost efectuate sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 22 de persoane au fost dispuse măsuri preventive (2 arestate preventiv, 8 sub control judiciar, una sub control judiciar pe cauţiune şi 11 reţinute).

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 10.640.404 lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 420.100 de bucăţi de ţigarete şi alte bunuri, în valoare totală de 751.051 de lei, agerpres.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.