Un bărbat de 36 de ani, a fugit de la Spital
Un bărbat de 36 de ani, a fugit de la Spital
Justiție Ultima Ora

VIDEO. Polițiștii fac 80 de percheziții în dosare penale pentru trafic de droguri, evaziune fiscală, contrabandă

Polițiștii fac 80 de percheziții domiciliare în dosare penale pentru trafic de droguri, evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe, tâlhărie calificată, distrugere şi furt.

”Astăzi, Poliția Română efectuează 80 de percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Percheziţiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la DIICOT şi alte unităţi de parchet, urmărindu-se documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.Activităţile se desfăşoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracţionalităţii de orice fel şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice”, arată IGPR.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.