PAYBYFACE, UNUL DINTRE PRIMELE SISTEME DE PLATĂ PRIN RECUNOAȘTERE FACIALĂ DIN EUROPA, DISPONIBIL ACUM PENTRU UTILIZATORII DE CARDURI UP ROMÂNIA 5
Ultima Ora Economic Social

PAYBYFACE, UNUL DINTRE PRIMELE SISTEME DE PLATĂ PRIN RECUNOAȘTERE FACIALĂ DIN EUROPA, DISPONIBIL ACUM PENTRU UTILIZATORII DE CARDURI UP ROMÂNIA

Utilizatorii cardurilor de beneficii emise de Up România vor fi primii utilizatori de carduri de beneficii extrasalariale care au acces, în premieră, la cea mai inovatoare  metodă de plată din Europa.

Parteneriatul încheiat recent de Up Romania și PayByFace le oferă utilizatorilor de carduri Up Dejun și Up Cadou posibilitatea de a face plăți în magazinele partenere prin simpla scanare a feței pe un iPad instalat la punctul de vânzare.

Pentru aceasta, utilizatorii de carduri Up Dejun și Up Cadou își vor face un cont în aplicația PayByFace, disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play, înregistrarea constând în efectuarea unui selfie, înscrierea datelor cardurilor emise de Up România și setarea unui PIN la alegerea lor.

Odată contul creat, cei care doresc efectuarea de plăți prin intermediul PayByFace în locațiile care permit această metodă de plată trebuie doar să solicite folosirea iPad-ului pentru scanarea feței și vor putea achita sume până în 30 de lei fără a folosi mâinile.

Pentru sumele mai mari de 30 de lei, se va introduce un PIN pe ecranul iPad-ului pentru un plus de securitate a datelor. Plățile sunt procesate de platforma EuPlătesc. Factura va fi transmisă prin e-mail, așa cum se procedează și în cazul serviciilor de ride sharing.

Up România a pornit un amplu proces de digitalizare prin care dorim să oferim beneficiarilor noștri o experiență simplificată în utilizarea beneficiilor emise de compania noastră.

Pe lângă posibilitatea plăților online la cât mai mulți comercianți, ne dorim ca aceștia să dispună de metode de plată rapide și sigure.

Astfel, în acest moment, utilizatorii noștri au posibilitatea plății cu telefonul prin Apple Pay, a plății fără telefon, doar prin scanarea feței, prin PayByFace și, în curând, a plății direct din aplicația Up Mobil, a declarat Elena Pap, Director General Up România și Director Regional Up Group.

PAYBYFACE, UNUL DINTRE PRIMELE SISTEME DE PLATĂ PRIN RECUNOAȘTERE FACIALĂ DIN EUROPA, DISPONIBIL ACUM PENTRU UTILIZATORII DE CARDURI UP ROMÂNIA 6

Fintech-ul românesc PayByFace, creat de Mihai Drăghici, are ca obiectiv instalarea tehnologiei biometrice până la sfârșitul anului 2021 la 500 de parteneri comerciali din România.

În acest moment, plata prin intermediul unui simplu selfie se poate face în mai multe locații din București. Obiectivul pentru acest an este de a instala iPad-urile care permit plata prin PayByFace în 100 de locații din București și alte orașe din țară, în special cafenele, restaurante, hoteluri și magazine, în următoarele 3 luni. De asemenea, compania țintește expansiunea în Bulgaria, Olanda, Franța, Elveția, Marea Britanie și Italia.

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Prezent în peste 30 de ţări, Grupul Up îşi adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 26,6 de milioane de persoane din întreaga lume prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile.

www.up.coop

Despre Up România

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 18 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor:

  • Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – tichete pe suport de hârtie și carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță, Up Cultură, tichete de creșă
  • Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online
  • Servicii dedicate comercianților
  • Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială – tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță
  • Soluții pentru achiziții inteligente dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM – platforma Up Achiziții.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii