Paul Stănescu despre semnele obscene ale lui Iordache: ”Cred că a greșit!”
Ultima Ora Politic

Paul Stănescu ASIGURĂ că nimeni nu va pleca din PSD. Singura nemulțumire e Dragnea

Paul Stănescu ASIGURĂ că nimeni nu va pleca din PSD. Singura nemulțumire e Dragnea

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, vineri, că semnatarii scrisorii prin care se cere demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, sunt nemulţumiţi de managementul politic al acestuia.

„Asta cu statul paralel cred că trebuie să mergem în altă parte. Ceea ce vreau să vă spun foarte clar, în numele colegilor noştri care susţin această scrisoare, ce hotărâre am luat, este că nimeni nu va pleca din partid, chiar dacă se va încerca o excludere sau alta. Toată lumea rămâne în PSD, susţinem tot ce spunea doamna primar general, aşa că nu este nicio problemă. Problema este (…) de management al partidului la această oră, asta este singura discuţie pe care sperăm să o lămurim astăzi, nu este vorba de aritmetică. (…) Nu facem aritmetică. Noi suntem nemulţumiţi de managementul politic pe care preşedintele Dragnea la această oră îl face acestui partid”, a explicat Stănescu, înainte de şedinţa conducerii PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii