PSD se substituie Justiției: "Politica penală a unui guvern o face majoritatea parlamentară”. Deci: nu judecătorii!
Ultima Ora Politic Social

Paul Stănescu anunță război total în PSD, la Congres: A sosit ceasul socotelilor!

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că va participa la Congresul extraordinar al PSD, dar nu va vota. El a explicat că în cursul acestui an, PSD va avea de trei ori Congres: unul astăzi, al doilea în iulie, pentru desemnarea candidatului la prezidențiale și ultimul după alegerile prezidențiale, un Congres ordinar în care va fi aleasă întreaga conducere PSD, inclusiv președinții de organizații și restul pozițiilor de conducere din PSD.

”După cum am spus public, vom fi prezenți, dar nu vom vota. Din punctul meu de vedere nu era oportun acest Congres și nu am fost de acord cu el. De fapt, a fost un apel la calm către colegii din PSD, nu trebuie să ne grăbim sau să ne grăbim încet, pentru că, în primul rând, trebuia să analizăm cauzele eșecului de la europarlamentare. Au fost mai multe cauze: demonizarea liderului partidului, votul din diaspora, atitudinea anumitor lideri ai PSD, care poate că a deranjat și alte cauze. Abia după ce finalizam această analiză puteam să facem un Congres.

Eu aș fi dorit să facem acest Congres după alegerile prezidențiale. Așa, vom avea de trei ori Congres: odată acum, odată pentru candidatul la prezidențiale și încă o dată Congresul ordinar al PSD, care va avea loc după prezidențiale. La Congresul ordinar vor fi aleși președinții de organizații, pentru că expiră mandatul, vor fi aleși oamenii din conducerea PSD, practic, va fi aleasă conducerea partidului pentru următorii 4 ani. ”, a declarat Paul Stănescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat cine crede că va câștiga alegerile la Congresul PSD de astăzi, Stănescu s-a abținut.

”Având în vedere că voi fi prezent, dar nu voi vota, mă abțin să fac pronosticuri pentru acest Congres”, a mai spus Stănescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.