Patronul Antena3 Dan Voiculesccu susține protestul anti-PSD. România vrea autostrăzi
Ultima Ora Politic Social

Patronul Antena3 Dan Voiculesccu susține protestul anti-PSD. România vrea autostrăzi

Patronul postului Tv Antena3, Dan Voiculescu susține protestul simbolic în cadrul campaniei România vrea autostrăzi, în cadrul căreia mai multe companii românești și străine au anunțat deja public că vor opri lucrul vineri, 15 martie, la ora 15:00, vreme de 15 minute.

”Acțiunea unui tânăr antreprenor român de a turna, demonstrativ, un prim metru de autostradă în Moldova este încă o dovadă a creativității excepționale a acestei națiuni.

Dincolo de firescul impact mediatic, demersul lui Ștefan Mandachi demonstrează simplu și eficient că avem doar limitele pe care le acceptăm.

De exemplu, Domnul Mandachi nu a acceptat că în Moldova nu se pot construi autostrăzi și a făcut ceva concret care, mai devreme sau mai târziu, va determina o schimbare de fond. Avem, din fericire, multe alte exemple de antreprenori români care creează valoare adăugată pentru ei și pentru România.

Investițiile în infrastructură sunt esențiale. Susțin demersul simbolic de a ne opri 15 minute, pe 15 martie 2019, pentru a sublinia necesitatea de a nu mai rămâne mereu blocați pe o rețerea rutieră depășită. Sunt convins că, în aceeași zi, toți cei care înțeleg importanța fiecărui minut muncit, vor recupera această pauză.

Dacă un român inteligent a putut construi singur un metru de autostradă, ce pot face, împreună, un million de români deștepți și corecți?!”, scrie pe blog fostul senator.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.