Păruială totală în PSD! Primarii atacă Guvernul: „Vremea baronilor locali nu a trecut încă” 1
Ultima Ora Politic

Păruială totală în PSD! Primarii atacă Guvernul: „Vremea baronilor locali nu a trecut încă”

Sambata, seara, Comitetul executiv al organizatiei municipale a PSD Bacau a aprobat propunerea vizand retragerea sprijinului politic pentru primarul Cosmin Necula, cu 39 de voturi „pentru”, 17 voturi „impotriva” si 6 „abtineri”.

Biroul Politic Judetean PSD Bacau a validat decizia cu unanimitate de voturi si a decis dizolvarea Biroului permanent municipal, numind o conducere interimara formata din deputatul Lucian Sova – presedinte, deputatul Costel Dunava – presedinte executiv, Codrin Costan – secretar general.

La scurt timp dupa sedinta, Cosmin Necula a facut o declaratie pe Facebook in care a spus ca „Dragos Benea nu a avut curaj sa se lupte alaturi de el pentru finantarea cuvenita orasului Bacau”.

„Vremea baronilor locali nu a trecut încă!

După 19 ani de muncă zilnică în PSD Dragoș Benea a hotărât să îmi retragă sprijinul politic.

Am deranjat solicitând Guvernului, în repetate rânduri, banii pe care i-a luat locuitorilor municipiului Bacău.

Dragoș Benea, nu ai fost capabil să te lupți alături de mine pentru finanțarea cuvenită orașului nostru iar acum crezi că ai găsit vinovatul în cel care a îndrăznit să ridice glasul pentru această comunitate.

În ședința Comitetului Executiv din această seară ai umilit toată organizația municipală a PSD cu o atitudine demnă de vremuri pe care le credeam demult uitate.

Vestea bună, domnule Benea, este că ai reușit să mă elimini din jocul organizației PSD.Vestea proastă este că așa nu îmi vei închide gura.Nici mie și nici băcăuanilor!” a spus Cosmin Necula pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.