Partidul Ecologist susține PSD și primește în schimb Dracula Park
Ultima Ora Justiție Politic Social

Partidul Ecologist susține PSD și primește în schimb Dracula Park

Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român, a declarat că susţine lista PSD la europarlamentare, în schimb primind susţinerea PSD pentru unele proiecte, cum ar fi brand naţional Dracula Park.

„PER a decis să susţină lista candidaţilor PSD pentru că ne-ar reprezenta interesele României cel mai bine în faţa Europei, interesul naţional în faţa intereselor străine. Susţinem această listă. Am avut câteva discuţii cu dl Dragnea şi dânsul ne susţine câteva proiecte pe care le veţi regăsi în protocol, privind tăierea pădurilor, eliberarea autorizaţiei de mediu în 48 de ore, răspunderea magistraţilor pe care noi am depus-o de vreo 7 ani şi nu a trecut. Ne mai interesează promovarea ca brand naţional Dracula Park”, a declarat Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român.

„Vom trage şi noi în această campanie cu tot ce avem în teritoriu şi sperăm să ia tot mai mulţi deputaţi. Acolo e şi doamna Carmen Avram care e apărătorul României şi al pădurilor, prin reportajele pe care le-a făcut”, a mai spus preşedintele PER.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat joi că Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Partidul Ecologist Român susţin lista PSD la europarlamentare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.