Doi angajaţi ai unei firme de pariuri sportive
Doi angajaţi ai unei firme de pariuri sportive
Justiție Ultima Ora

Doi angajaţi ai unei firme de pariuri sportive, suspectaţi că au modificat cotele. Au încasat 750.000 de euro

Doi angajaţi în cadrul unei firme care are ca obiect de activitate pariurile sportive sunt cercetaţi pentru fraudă informatică în formă continuată, fiind suspectaţi că au modificat manual cotele unor pariuri pentru meciuri de fotbal pentru a câştiga.

În cursul dimineţii, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice- Sector 2 au dus la audieri pe cei doi, angajați ai unei firme de pariuri sportive în baza unor mandate.

Alte 26 de persoane, martori în cauză, au fost citate pentru a fi audiate în dosar.

„Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 – 2019 doi angajaţi, în funcţia de referenţi statisticieni de specialitate în cadrul unei societăţi având ca obiect de activitate pariurile sportive, în contextul unor meciuri de fotbal, ar fi modificat manual, fără drept, cu intenţie, cotele unor pariuri sportive şi ar fi declarat câştigătoare biletele depuse folosind procedura «cash out».

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul creat persoanei vătămate este în valoare de 750.000 de lei”, informează, miercuri Poliţia Română.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.