Părăsită de Liviu Dragnea, Irina Tănase nu mai are bani. Trebuie să muncească 1
Ultima Ora Politic Social

Părăsită de Liviu Dragnea, Irina Tănase nu mai are bani. Trebuie să muncească

La sfârșitul lunii mai a acestui an, Liviu Dragnea a fost condamnat, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, primind o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru acesta și apropiații lui, însă Dragnea s-a supus verdictului dat, iar după ce s-a predat poliției, a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Părăsită de Liviu Dragnea, Irina Tănase nu mai are bani. Trebuie să muncească 2

Iubita politicianului, Irina Tănase, a încercat să-l viziteze pe acesta pe tot posibilul în perioada care a urmat, însă nu a neglijiat nici latura profesională.

Rămasă fără sprijinul partenerului său, tănăra a încercat să se reorienteze și să găsească o soluție care să-i fie de folos profesional. În acest sens, ea a finalizat un curs de mediator, pe care l-a completat cu o perioadă de practică la o firmă specializată.

A dat și examen, iar pe data de 29 iulie 2019, a primit autorizație să exercite această meserie, anunță cei de la wowbiz.ro.

După ce a trecut de aceste etape esențiale, Irina Tănase și-a deschis propriul birou de mediator, iar ca domeniu de activitate a fost specificat „orice tip de dispută”. Ca limbi străine cunoscute se găsesc engleza și spaniola.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.