Orlando Bloom devine noul brand ambasador Staropramen
Orlando Bloom devine noul brand ambasador Staropramen
Social Ultima Ora

Orlando Bloom devine noul brand ambasador Staropramen la nivel global. FOTO

Celebrul actor din seria Lord of The Rings, Orlando Bloom este noul ambasador Staropramen la nivel global. Anuntul coincide cu spot-ul tv disponibil in Romania incepand cu luna iunie, ce se concentreaza pe istoricul Staropramen, o bere dedicata expertilor in gust.

Staropramen este unul dintre brand-urile premium produse de Bergenbier S.A. in fabrica din Ploiesti, iar gama berii pragheze mai cuprinde sortimentele Staropramen Dark, Unfiltered si 0,0% alcool.

Suntem incantati de asocierea cu un nume important cum este Orlando Bloom.

Staropramen continua sa fie o bere apreciata in segmentul premium din Romania, un brand ce se diferentiaza printr-un gust distinct.

Prin acest nou parteneriat la nivel global, Staropramen isi consolideaza statutul de bere facuta de experti pentru experti”, a punctat Bogdan Jianu, Marketing Director Bergenbier S.A.

Spotul TV si activitatea de sustinere a ATL si social media se concentreaza pe istoria de 150 de ani a berii din Praga, prin sloganul „Creata de experti pentru experti.”

„Maestrii berari Staropramen sunt recunoscuti pentru vasta experienta in fabricarea berii, oferind un gust bogat si indraznet. Toate acestea sunt parte din povestea brand-ului nostru, elemente ce ne ajuta sa ne diferentiem pe o piata extrem de competitiva in Romania, in special in segmentul premium. Credem ca publicul va primi foarte bine alegerea lui Orlando Bloom ca ambasador Staropramen” a punctat Virginia Radu, Senior Brand Manager Premium Brands.

Noua campanie este filmata in Praga si are ca tema traditia Staropramen de a produce si servi o bere premium consumatorilor sai.

Sunt foarte fericit sa reprezint un produs atat de calitativ precum Staropramen. Cred ca este important sa colaborezi cu brand-uri care practica ceea ce predica. Echipa Staropramen vorbeste mult despre calitate si expertiza si cand vine vorba despre aceste lucruri, aceasta este o bere cu un gust grozav, produsa de niste oameni incredibil de talentati”, a spus Orlando Bloom.

Noua imagine a berii
Noua imagine a berii

In Romania, Staropramen este produsa de Bergenbier S.A si distribuita prin reteaua de parteneri in canalele modern trade si traditional trade, precum si in locatiile HoReCa.

 Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploieşti şi o reţea performanta de distribuţie naţionala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului.

Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pieţei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner.

De asemenea, compania are in portofoliu si variantele 0,0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii.

De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele.

Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.