Organizația Femeilor Social Democrate ȘI-A DECIS poziția DE VOT cu privire la Liviu Dragnea
Ultima Ora Politic

Organizația Femeilor Social Democrate ȘI-A DECIS poziția DE VOT cu privire la Liviu Dragnea

Organizația Femeilor Social Democrate ȘI-A DECIS poziția DE VOT cu privire la Liviu Dragnea

Organizația Femeilor Social Democrate a luat act cu îngrijorare de situația actuală în care se află partidul și își exprimă dezacordul total față de orice tentativă de destabilizare a PSD, indiferent din ce zonă sunt inițiate aceste atacuri.

Oganizația Femeilor Social Democrate consideră că, indiferent care sunt nemulțumirile celor care pun partidul într-o astfel de situație vulnerabilă, acestea nu pot fi mai importante decât așteptările și speranțele milioanelor de români care ne-au acordat încredere la alegerile din 2016 și ne-au dat șansa de guverna pentru următorii 4 ani.

Drept urmare, femeile social democrate solicită tuturor colegelor și colegilor din partid să înceteze imediat atacurile împotriva PSD și a conducerii sale.

De asemenea, adresăm tuturor liderilor partidului un apel la unitate și solidaritate, pentru realizarea Programului de Guvernare și pentru pregătirea partidului pentru cele două scrutine electorale din anul viitor. Solicităm totodată, ca orice obiecție sau nemulțumire față de guvernare sau față de modul în care e condus PSD să fie exprimată în interiorul partidului și nu în afara sa.

Misiunea noastră cea mai importantă este să îndeplinim promisiunile din Programul de Guvernare pe baza căruia am primit votul a milioane de români.

Organizația Femeilor Social Democrate reamintește faptul că ne aflăm în anul premergător preluării președinției Consiliului Europei și în fața alegerilor europarlamentare și prezidențiale. Așadar datoria PSD, a Guvernului și a tuturor membrilor acestui partid este de a fi uniți și de a ne conjuga acțiunile pentru a obține succesul în încercările din anul viitor.

OFPSD subliniază că poziția exprimată în prezentul comunicat este rezultatul consultărilor cu organizațiile de femei din cadru PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.