Orban, incendiar la adresa lui Bădălău și Vălcov. ”Vor aurul să-și facă ghiuluri și inele”
Ultima Ora Politic

Orban, incendiar la adresa lui Bădălău și Vălcov. ”Vor aurul să-și facă ghiuluri și inele”

 Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Botoșani, că liberalii vor ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară, motivând că nu vrea „să încapă pe mâinile lui Bădălău și Vâlcov, să îl transforme în ghiuluri și inele”, conform mediafax.ro

Ludovic Orban a declarat că PNL va ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară, pentru a nu ajunge aurul „pe mâinile lui Bădălău și Vâlcov”.

„Vom ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară. Dacă vă aduceți aminte domnul Bădălău, întrebat ce va face cu aurul României, a zis o să facem ghiuluri și inele. Nu vrem ca rezerva de aur a României și încapă pe mâinile lui Bădălău, Vâlcov, ca să îl transforme Bădălău, așa cum a declarat, în ghiuluri și inele”, a spus Orban.

La începtulul lunii aprilie, Nicolae Bădălău a declarat, într-o emisiune tv, că „avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Naţională, ne facem inele, ghiuluri”.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care prevede ca Banca Naţională a României (BNR) să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii