Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Ultima Ora Politic

Orban face praf candidatura lui Dăncilă la șefia PSD. ”Țara arde și Viorica se piaptănă”

Ludovic Orban, președintele PNL și propunerea din statut a liberalilor pentru funcția de premier, a lansat o nouă jignire premierului în execuție al României, Viorica Dăncilă.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre candidatura Vioricăi Dăncilă la şefia PSD, Orban a declarat: „Ţara arde şi Viorica Dăncilă se piaptănă. Asta e important pentru România? Important pentru România este să stopăm declinul dramatic provocat de actuala guvernare, degradarea imaginii României pe plan internaţional, să stopăm practic prăbuşirea economică care este provocată de acest Guvern. Astea sunt lucruri care ne preocupă pe noi, nu cine candidează la preşedinţia PSD. Oricine este preşedintele PSD, dacă îşi păstrează năravurile din ultimii 30 de ani, vor rămâne un partid toxic, un partid antidemocratic, antieuropean, un partid care acţionează împotriva interesului general al României”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii