Opticris a luat măsuri speciale de siguranță împotriva noului coronavirus și menține deschise o parte din magazinele sale ca Centre de Urgență 1
Ultima Ora Breaking News Economic Sănătate Social

Opticris a luat măsuri speciale de siguranță împotriva noului coronavirus și menține deschise o parte din magazinele sale ca Centre de Urgență

Rețeaua de centre de optică medicală Opticris anunță că menține deschise o parte din magazinele din București și din țară, în condițiile în care problemele de vedere ale populației nu pot fi amânate, și a luat măsuri speciale pentru protejarea personalului și a clienților.

Astfel, Opticris a pus la dispoziție un Call Center – 0744.660.503 care va prelua solicitările publicului și le va direcționa către centrul identificat pentru a soluționa fiecare caz în parte.

Prin apelarea Call Centerului clienții pot face programări pentru consultații în magazinele Opticris, acestea fiind stabilite riguros, la distanțe de minimum o oră între ele, pentru a evita contactul cu alte persoane și pentru ca angajații companiei să aibă timp să aplice toate măsurile de securitate medicală și de igienizare necesare. De asemenea, la același telefon clienții pot comanda ochelari de vedere, de soare și lentile de contact.

Personalul Opticris este echipat pentru protecția proprie și a spațiului de activitate.Pentru confortul și siguranța clienților, compania a pus la punct un sistem de livrare la domiciliu.

 

Specialiștii Opticris atrag atenția că activitatea prelungită la calculator, telefon și alte ecrane digitale sau în mediu iluminat artificial, fără protecția corectă și completă a ochilor cu lentile care au tratamente și filtre speciale, poate provoca stări de oboseală vizuala cronică, dureri de cap, vertij, greață, reducerea capacității de concentrare. În acest sens, Opticris pune la dispoziție  cele mai performante lentile realizate cu cea mai inovatoare tehnologie de filtrare selectivă a luminii  – Crizal  Prevencia – și care oferă cea mai completă protecție  a ochilor.

 

Despre OpticrisOpticris este o companie românească  înființată în anul 1993 care are astăzi 26 de centre de optică medicală, cu cabinete, laboratoare și magazine de vânzare în București și în 10 orașe din țară. Misiunea de credință a companiei este aceea de a oferi competență, cel mai înalt nivel de profesionalism, calitate și respect pacientului și clientului nostru. Compania Opticris oferă produse de cea mai înaltă calitate, un serviciu pentru clienti excelent, asigurat de personalul super calificat, care are mereu un zâmbet pentru clienți. Sloganul nostru Noi avem grijă de ochii tăi este promisiunea noastră de acum 27 de ani pe care ne-am străduit să o respectăm în fiecare zi.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.