Băsescu nu crede în Brexit. ”Să vedeți ce o să râd de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”
Exclusiv Politic Ultima Ora

Opinia astrologului-Traian Băsescu, cel mai tare politician, mereu în actualitate

Sergiu Bălan-astrolog

Dacă cineva își închipuia că finalul celui de-al doilea mandat prezidențial îl va trimite, undeva, pe tușa politicii, ei bine, acel cineva nu-l cunoaște deloc pe Traian Băsescu și nici nu are habar cam ce poate un Scorpion care și-a luat zodia și mandatul astral foarte în serios.

Născut la 4 noiembrie 1951, Traian Băsescu este nativ Scorpion și are, conform orei de naștere oficiale, un Ascendent în Fecioară. Combinația celor două zodii este foarte promițătoare, întrucât ambele semne sunt teribil de eficiente și de perfecționiste. Dacă Fecioara predispune la muncă asiduă, susținută, Scorpionul este tenace și foarte abil – el mai mult descurcă nefăcutele altora și pătrunde și reușește acolo unde alții nu au sorți de izbândă.

basescu-udrea

Președintele Băsescu este animalul politic (zoon politikon) perfect, fapt demonstrat prin longevitatea sa pe acest teren unde mulți și-au rupt gâtul. Apartenența la Scorpion îi dă ocazia cunoașterii și știința administrării energiilor plutoniene – fiindcă, trebuie spus că politică de liga mare și putere reală, fără Pluton, n-ai să vezi!

Orice aspirant la o carieră politică trebuie să fie într-o relație foarte bună cu acest astru care are propriile capricii și, așa cum te ridică, la fel te și coboară – dacă nu știi ce să faci cu ceea ce, generos, el îți pune la dispoziție.

Având ascendentul gardat de Venus și de Marte, aflate în conjuncție, Băsescu are garantat lipiciul la electorat și, în general, la toată lumea. Mercur în casa a III-a a comunicării, în semnul natal, i-a dat inteligență cît pentru zece și mari abilități de detectiv; este greu să-l ”duci” pe Băsescu, întrucât intuiția îi funcționează perfect, alături de o logică imbatabilă.

ȘOC PE SCENA POLITICĂ. GIGI BECALI INTRĂ ÎN SCENĂ. VREA ALIANȚĂ CU BĂSESCU ÎMPOTRIVA LUI DRAGNEA Fostul deputat PNL, patronul FCSB Gigi Becali

În schimb, el te poate întoarce și te poate suci până nu mai știi de tine! Cuadratura cu Pluton îi conferă energie mentală și limbaj colorat, ca și capacitatea de a susține orice duel verbal, fără să obosească. În schimb, adversarul este tocat și mărunțit, așa cum s-a văzut nu o dată. Și, întotdeauna are un as în mânecă; Băsescu nu se angajează într-o confruntare, fără a fi sigur că o câștigă.

Vestea care-l face fericit pe Traian Băsescu. Elena a divulgat sexul viitorului copil

Saturn în prima casă, în Balanță, l-a ajutat să fie disciplinat, organizat și i-a facilitat accesul la toate structurile de putere (alături de poziția lui Pluton în Leu, semnul conducătorilor). Traian Băsescu are un spirit de dreptate accentuat, chiar dacă nu pare; cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, va face dovada acestuia, întrucât Scorpionul nu suportă minciuna (chiar dacă, pe moment, uneori, trebuie să dezinformeze) și nici nedreptatea. Și, cu siguranță, va veni momentul în care va spune multe și va face multe!

Luna în Capricorn îi permite să-și controleze foarte bine emoțiile și să manipuleze orice situație sau idee în sens constructiv – adică, oportunitatea politică nu este ratată, ci pusă la lucru.

Klaus Iohanns lovitură năucitoare pentru Dragnea și Viorica Dăncilă. Guvernul e făcut praf. Anunțul lui Băsescu

Traian Băsescu suscită toată gama de sentimente, mai puțin unul – indiferența. Tipul place, enervează, intrigă și este firesc să fie așa, dat fiind că el se exprimă direct și fără menajamente. Ca orice Scorpion care se respectă, trăiește din plin, arde până în actul final.

Nu este un sfânt, nu a pretins c-ar fi și nici nu-și dorește acest lucru. Lui Băsescu îi place șprițul și nu a făcut un secret din asta; până la urmă, toți bărbații beau și este important să știi cum să o faci, iar Băsescu știe . Lui Băsescu îi plac femeile – iarăși, este o trăsătură bărbătească; fătălăii se masturbează.

Sinastria cu România arată clar de ce Traian Băsescu ocupă cele mai importante funcții publice ale țării (doar premier nu a fost, dar…. cine știe? Băsescu, mereu, a furnizat surprize) de atâția ani de zile – Soarele său natal este plasat în casa a X-a a conducătorilor țării și, în plus, este conjunct cu Luna țării (masele, poporul). Putem vorbi despre o identitate de substanță astrală  și nu este de mirare că Președintele Băsescu a știut, mereu, ce și cum trebuie făcut. Dacă a făcut bine sau nu, va judeca istoria.

Dezvăluirea lui Băsescu. Tăriceanu este Terminat. Pe cine a slujit liderul ALDE
Dezvăluirea lui Băsescu. Tăriceanu este Terminat. Pe cine a slujit liderul ALDE

Să aruncăm o privire în viitor, cât ne este îngăduit să zărim din culise…  Cu Marte în tranzit prin casa a VII-a, se pare că Președintele Băsescu va avea de lucru exact în domeniul său favorit, politica. Nu că ar fi șomat până acum! Dar, tranzitul marțian îi facilitează unele alianțe politice, de ex. Și îi furnizează energie suplimentară pentru a da de pământ cu inamicii.

Fiindcă, trebuie spus că inamicii se vor activa și mai abitir, devenind (și) mai vocali. Degeaba! Toamna va fi intensă pentru Traian Băsescu, fiindcă Marte va retrograda și în casa a VII-a (a parteneriatelor de orice fel, dar și a proceselor), reevaluând unele decizii și acțiuni. Indiferent de situații, Băsescu se va descurca (așa cum ne-a obișnuit), fiindcă Pluton îl susține printr-un trigon generos către Ascendent.

Concluzia este una singură: Traian Băsescu, idolatrizat de mulți și aprig contestat de alții, rămâne, cu siguranță, cel mai puternic politician al României postdecembriste!

Victor Ponta ÎL ACUZĂ pe Traian Băsescu de complicitate cu Dragnea. ”Cea mai mare prostie și ticăloșie”

 

 

 

 

 

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii