Omul lui Tăriceanu a ieșit de la audieri. Ce se întâmplă cu banii din PSD
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Omul lui Tăriceanu, la DNA. Dă explicații în dosarul privind finanțarea PSD

Fostul șef al AEP, Daniel Barbu, candidat ALDE la europarlamentare, a fost chemat miercuri la Direcția Națională Anticorupție. Lui Daniel Barbu i se cer explicații în dosarul privind finanțarea PSD.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, luni, extinderea urmăririi penale faţă de Mircea Drăghici, trezorier al Partidului Social Democrat, cu privire la săvârşirea unei alte infracţiuni de delapidare.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei notează în ordonanţă că, în calitate de trezorier al unui partid, având atribuţii de gestionare şi administrare a bunurilor şi fondurilor băneşti aparţinând formaţiunii politice respective, suspectul ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux (marca Mercedes Benz model GLE 350 Coupe) cu o valoare de 324.800 lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii