Daniel Suciu, noul lider al PSD Bistrița
Daniel Suciu, noul lider al PSD Bistrița
Ultima Ora Justiție Politic

Omul lui Dragnea, propus interimar la Justiție, fără studii juridice

Premierul Viorica Dăncilă îl propune pe Daniel Suciu ca interimar la Justiție. Ar fi pentru prima oară când românia ar avea un ministru al Justiței fără studii juridice. 

Viorica Dăncilă spune că făcea gafe din cauza lui Liviu Dragnea

Vicepremier și ministru al Dezvoltării și Administrației, post din care gestionează un buget de miliarde de lei, prin intermediul PNLD, robinet de bani pentru edilii PSD, Daniel Suciu, propus vineri de Viorica Dăncilă interimar la Justiție, este absolvent al unei școli de științe politice, fost jurnalist la Mesagerul de Bistrița Năsăud, unde a fost șef al secției politice, și corespondent al Evenimentului zilei.

Suciu îi datorează avansarea în cariera politică lui Liviu Dragnea, care s-a lansat în administrația centrală tot de la Ministerul Dezvoltării, Dragnea fiind cel care l-a numit pe Suciu și la șefia grupului parlamentar din Camera Deputaților de unde Suciu a ajuns apoi ministru la Dezvoltare.

Suciu are un master în management politic făcut la Şcoala de Studii Academice Postuniversitare “Ovidiu Şincai” din Bucureşti, care figurează pe internet și ca Institutul Social Democrat Ovidiu Șincai.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.