Olguța Vasilescu, ironie la adresa PNL. Ia românii la mișto. ”Să îi votați” 5
Olguța Vasilescu
Ultima Ora Politic

Olguța Vasilescu, ironie la adresa PNL. Ia românii la mișto. ”Să îi votați”

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu pornește un atac la adresa PNL. Fostul ministru al muncii, după ce îl ironizează pe Traian Băsescu, atacă Opoziția.

„Păi, zic să îi votați masiv! Că vă promit doar de-ale «bune»… Ce o să-l mai plângeți pe Băsescu! Da! Pe Băsescu! Ăștia sunt mai răi și mai fomiști ca el… Guvernul PSD o să vi se para fantastic și de neînchipuit!”, a scris fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Reacția deputatului PSD vine după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîțu a declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a adăugat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanță, sporuri și pensii speciale.

Liberalul mai spune că bugetarii sunt privilegiații societății, iar toți românii, atât cei din țară cât și cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii