Olguța Vasilescu ar reveni în Guvern
Olguța Vasilescu ar reveni în Guvern
Ultima Ora Politic

Olguța Vasilescu îl umilește pe Mircea Diaconu. ”Să punem deoparte bani”

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, se amuză de prestaţia lui Mircea Diaconu, candidat independent la Preşedinţia României susţinut de ALDE şi Pro România, de la Realitatea TV. Aceasta afirmă că Denise Rifai a reuşit cu greu să smulgă „vreo două idei” de la Diaconu.

„Diaconu la Rifai! Cea mai buna comedie pe care am vazut-o in ultimii ani! Amandoi sunt magistral de comici! Nu ratati ca nici nu stiti ce pierdeti!

P.S. Despre Diaconu stiam ca e bun actor, pe Rifai nu o banuiam de asa talent. A reusit sa smulga vreo doua idei. Ca am putea avea un presedinte care nu vrea sa stea la Cotroceni, ca sunt palate mai frumoase in Romania si ca el va consulta poporul pentru orice decizie. Sa punem deoparte bani pentru multe referendumuri, zic!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

În ultima perioadă, Victor Ponta, liderul Pro România, a acuzat un blocaj mediatic în ceea ce îl priveşte pe Mircea Diaconu. Nici candidatul nu se grăbeşte însă să transmite mesaje, nici măcar prin intermediul comunicatelor de presă sau al paginii de Facebook, unde publică periodic doar înregistrări video. În ultimele două zile, Diaconu a avut interviuri la Realitatea TV şi Radio România.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.