Olguța Vasilescu explodează de nervi: Miting cu mii de liberali în Craiova. ”Îi vom pune la pământ pe Dragnea și pe bandiții lui” (Video)
Ultima Ora Politic

Olguța Vasilescu explodează de nervi: Miting cu mii de liberali în Craiova. ”Îi vom pune la pământ pe Dragnea și pe bandiții lui” (Video)

Peste 7.000 de liberali, potrivit organizatorilor, participa sambata la un miting electoral in Craiova. „O sa zdrobim PSD-ul”, au promis liderii liberali.

„In 26 mai, ii vom pune la pamant pe Dragnea si pe banditii lui”, a promis deputatul PNL Florin Roman. Iata imaginile de la Craiova.

Conducerea centrala a PNL si candidatii formatiunii la alegerile europarlamentare, in frunte cu Rares Bogdan, participa, sambata, la Craiova, la un miting regional organizat cu persoane din toate cele cinci judete ale Olteniei, fiind peste 7.000 de sustinatori ai formatiunii.

„Este un miting regional la care vor participa oameni, membri si simpatizanti PNL, din toate cele cinci judete ale Olteniei, asteptam in jur de minim 7.000 de oameni care sa participe la acest miting regional. Vor veni candidatii, presedintele partidului, secretarul general, intre candidati bineinteles este si candidatul care deschide lista pentru europarlamentare, Rares Bogdan. Noi, organizatia judeteana Gorj, ne-am facut temele, am si transmis, inca de aseara, o lista provizorie, inclusiv IPJ Gorj, pentru a avea o estimare si a-si putea face datoria. La acest moment, sunt pe lista 1.020 de persoane care vor pleca, mai sunt de venit cateva liste de la cateva organizatii, dar la momentul acesta sunt deja 1.020 de persoane comunicate”, a spus recent Dan Vilceanu.

Ludovic Orban le-a spus liberalilor, in dese randuri, ca trebuie sa le dea social-democratilor „o mama de bataie” la alegeri.

„Dati cu parul in PSD. Nu va fie frica”, le-a transmis acesta colegilor de partid.

Social-democratii pregatesc si ei un miting de amploare pentru saptamana viitoare.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.