Olguța Vasilescu este disperată după ce s-a descoperit Coronavirus la Parlament. ”Suntem Infectați” 1
Ultima Ora Politic psd Sănătate Social

Olguța Vasilescu este disperată după ce s-a descoperit Coronavirus la Parlament. ”Suntem Infectați”

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a avut o ieșire furibundă la adresa colegilor săi din PNL după ce, senatorul liberal Verginel ChIțac a fost depistat pozitiv cu Coronavirus.

Vasilescu spune că toți parlamentarii sunt infectați întrucât, liberalul a intrat în sala de ședință, iar aerul condiționat a răspândit virusul.

Mai mult, fostul ministru al muncii îl acuză pe premierul interimar Ludovic orban că i-a infestat și pe jurnaliștii acreditați la Parlament, întrucât, deși știa că a luat contact cu senatorul Chițac, acesta a ținut o conferință de presă, în care posibil să fi transmis virusul.

”Dacă senatorul PNL a intrat în sala de plen a Parlamentului, suntem toți infectați, din cauza sistemului de ventilație. Există șansă că ziariștii să fi scăpat sănătoși, dat fiind că ei stau în afară sălii de plen.

I-a rezolvat Orban pe toți, azi, când i-a chemat la conferință de presă să le spună că el se izolează în Vila lui Dej. Prin comunicat de presă nu putea…

Câte dovezi de iresponsabilitate mai vreți? Ieri l-au retras pe Câțu și au lăsat țară fără guvern, iar acum nu se poate investi guvern că parlamentul intră în carantină…

Dacă nu ar fi situația așa de gravă, ar fi de râsul curcilor!?‍♀️?

Ce bancuri bune mai aveți cu ciumă galbenă care cuprinde România?”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.