Olguța Vasilescu aruncă Bomba. Dosare penale pentru Viorica Dăncilă
Olguța Vasilescu aruncă Bomba. Dosare penale pentru Viorica Dăncilă
Ultima Ora Politic

Olguța Vasilescu aruncă Bomba. Dosare penale pentru Viorica Dăncilă

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu crede că unii procurori ar putea să facă plângeri penale unui ministru „ca să-l mulțumească” pe președintele Klaus Iohannis, având în vedere că premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va acționa în instanță împotriva șefului statului.

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat deja că avocații dumneai lucrează la această plângere. Nu am văzut această plângere. Ar trebui să începem să reacționăm la toate aceste atacuri mizerabile de ani de zile îndreptate împotriva noastră fără dovezi, deși eu cred că niște procurori s-au apucat de treabă în momentele acestea ca să-l mulțumească pe președinte și să-i facă două plângeri penale vreunui ministru”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena3.

Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmațiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocații.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că şeful statului Klaus Iohannis foloseşte de la tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt”. Premierul îi cerea preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.