Judecătorii îi dau lovitura Olguței Vasilescu. Pune în pericol pensiile românilor
Olguța Vasilescu a izbucnit la adresa opoziției. ”E simplu să arunci cu noroi”
Ultima Ora Politic

Olguța Vasilescu a izbucnit la adresa opoziției. ”E simplu să arunci cu noroi”

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța  Vasilescu, a făcut praf adversarii politici în Parlament după criticile aduse activității PSD.

„Aș vrea să le răspund celor care au vorbit înaintea mea. Doamna Turcan, câștigați întâi alegerile nu faceți majorități cu trădătorii și apoi vorbiți de legitimitate. Erați în PDL când au fost dați afară 10.000 de polițiști și nu aș spune că aveți sânge pe mâini, dar complici ați fost. Așa am ajuns să avem un polițist la trei sate.

Vorbiți și acum să dați afară peste 400.000 de bugetari. Ați vorbit aici de recursul compensatoriu. Să nu uităm că l-ați votat și cei de la PNL și cei de la USR în senat. E simplu să arunci cu noroi. Ați spus că nu veți tăia nimic de la oamenii cinstiți, vorbiți cu domnul Orban spune că veți abroga legea salarizării.

Când vorbiți de datoria publică, noi încă plătim cele 20 de miliarde luate de guvernul Boc”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii