Olguța i-ar fi făcut o criză de nervi lui Dragnea: Să-l demită pe șeful Poliției Rutiere după ce Manda a rămas fără permis 1
Olguța Vasilescu
Ultima Ora Justiție Politic Social

Olguța i-ar fi făcut o criză de nervi lui Dragnea: Să-l demită pe șeful Poliției Rutiere după ce Manda a rămas fără permis

Surse din Poliție au declarat pentru MEDIAFAX că luni, în jurul orei 15.40, polițiștii l-au prins pe Claudiu Manda pe raza orașului Mihăilești din județul Giurgiu, conducând cu o viteză de 125km/h, în localitate, unde limita de viteză era de 50 km/h.

Parlamentarul a fost sancționat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit Realitatea TV Manda i-ar fi rugat pe polițiști să nu-l amendeze, dar polițiștii nu l-au ascultat. Manda ar fi început apoi să sune la telefon pe cineva necunoscut. Claudiu Manda conducea un Mercedes S Class.

Enervată la culme de faptul că marele Manda a rămas fără permis deși se grăbea, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Lia Olguța Vasilescu a lters pe jos cu Poliția Română, pe care a acuzat-o că a dat ”pe surse” informația că soțul ei a rămas fără permis. ”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă ședința Senatului și ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă știa Poliția că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliția Română că s-a comportat așa.”, a spus Vasilescu la televizor.

Surse bine informate ne-au relatat că Olguța i-a făcut o criză de nervi lui Dragnea cerându-i să-l demită pe șeful Poliției Rutiere. Dragnea ar fi încercat să-i explice că nu se poate ști cine a scurs informația la presă, dacă de la poliția rutieră Giurgiu sau de la Capitală dar Olguța i-a spus că nu mai suportă să fie ciuca miștoului după ce a rămas fără portofoliu ministerial și că vrea răzbunare, să se vadă că mai reprezintă ceva în partid. Sursele spun însă că Dragnea nu-i va da satisfacție pentru că Manda e pe liste la europarlamentare și că cei doi proaspeți însurăței vor trage oricum în campanie pentru voturi oricâtă frustrare ar strânge Olguța.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.