ORBAN TAIE ÎN CARNE VIE. OMUL LUI DĂNCILĂ DAT AFARĂ DIN GUVERN! FOTO
Ultima Ora Breaking News Economic Externe Justiție Politic Sănătate Social Sport

OFICIAL. Ludovic Orban a distrus PSD. 40 de oameni ai lui Dăncilă au fost concediați

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că a eliberat din funcție aproximativ 40 de secretari de stat numiți de guvernarea PSD. Liderul PNL a anunțat că va reduce drastic numărul acestora din Guvern.

„Astăzi (joi – n.r.) am eliberat din funcție cred că aproape 40 de secretari de stat PSD. Mâine voi continua. Trebuie pregătite deciziile, analizată baza legală și după aia să semnez, de aceea nu pot mai repede. Acestea sunt funcții de demnitate publică. Guvernul PSD a plecat.

citește si : https://newsteam.ro/ultima-ora/este-oficial-dancila-si-psd-au-distrus-romania-comisia-europeana-confirma-dezastrul/07/11/2019/

Toți secretarii de stat PSD, toți președinții, vicepreședinții și în general toată clientela PSD va părăsi guvernarea liberală pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care și-au bătut joc de România în ultimii trei ani de zile. Voi elibera peste tot. Numărul total al secretarilor de stat va fi făcut public în momentul în care adoptăm hotărârile de Guvern de organizare și funcționare a ministerelor. Vom reduce drastic numărul de secretari de stat”, a afirmat Ludovic Orban, joi, la Romexpo, după participarea la Topul Național al Firmelor Private din România.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.